Vind hier meer informatie

en volg de links

Brentano’s Steun des Ouderdoms

Onze stichting is in oktober 1821 opgericht en heeft als doel het bevorderen van het welzijn van ouderen en al wat daarmee verband houdt, in de breedste zin van het woord. Wij steunen projecten voor kwetsbare ouderen die vallen onder ons thema ‘Brentano verbindt door muziek en beweging’. Klik hier voor meer informatie.

Stichting Oranje Fonds

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat iedereen mee kan doen in de samenleving, zodat niemand er alleen voor staat. Daarom steunen wij iedereen die iets voor een ander wil doen. Dat doen we met kennis en netwerk, geld, tijd en erkenning. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn ons beschermpaar. Klik hier voor meer informatie.

 

Stichting Nationaal OuderenFonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier ouder te worden. Daarom bieden we allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. Want ouder worden doen we samen! Klik hier voor meer informatie.

 

Anna Ouderenzorg

Ananz wordt gevormd door drie verzorgingscentra en één verpleeghuis te Geldrop en Heeze. Wij maken samen met het Anna Ziekenhuis (Geldrop en vanaf 1 maart 2010 ook gevestigd te Eindhoven) en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport (Eindhoven), onderdeel uit van de Anna Zorggroep. Onze kracht zit in de kleinschaligheid, waardoor de betrokkenheid die wij nastreven, optimaal kan worden ingevuld en wij flexibel kunnen inspelen op de zorgvraag van onze cliënten. Klik hier voor meer informatie.